Nyheder

24. 08. 2020 - 11: 36
Stort tillykke til Tobias, Camilla, Cecilie og Mathias

Fredag d. 21. august afsluttede Tobias, Camilla, Cecilie og Mathias deres Særlig Tilrettelagte Uddannelse efter 3 år, med dimission fra Faxe Sociale Udviklingscenter. Det blev til en hyggelig dag, med taler fra elever, læst op af personale og fra daglig leder Anette, samt musik og sang fra musikholdet. Der blev overrakt beviser, diplomer og  livets rygsæk og det hele sluttede med sandwich og kage. 

18. 08. 2020 - 11: 45
Gadens Stemmer går BYVANDRINGER, nu også i Faxe og Haslev

Selvom der har været sommerferie har der været gang i byvandringerne og pressen har deltaget og vist stor opbakning, nedenfor finder I et  link til et indslag lavet af DR P1 Kulturen.

https://www.dr.dk/radio/p1/kulturen-pa-P1/kulturen-pa-p1-2020-07-22?fbcl...

FSU på virksomhedsbesøg
25. 06. 2020 - 13: 30
I dag er FSU på virksomhedsbesøg i Biografen Kanten i Faxe. Vi skal møde Henrik og høre om hvordan det er, at arbejde i en biograf. Vi skal se lidt klip fra film og se operatør rummet. Vi glæder os.
27. 05. 2020 - 14: 09
FSU kan også noget med hyggeligt samvær og pandekager over bål.

På en helt almidelig onsdag i slutningen af maj, var der dømt pause fra græsslåning, dansk og matematik, malerarbejde, pakkeri og alle de andre aktiviteter, for at pleje hyggen med  bål og pandekager på flere afdelinger af FSU. På industriparken måtte de forskellige hold møde op i mindre grupper, for at mindske smitterisikoen af corona. Det forhindrede ikke folk i at hygge igennem med boldspil og dejlige pandekager fra bål. På Kernen brugte de helt særlig bålpandekagepander og nyd også solen og en lun pandekage.

24. 01. 2020 - 11: 44
”FSU satte gang i fællessangen, blandt hundekiks og friske medarbejdere hos Chrisco i Køge”.

”FSU satte gang i fællessangen, blandt hundekiks og friske medarbejdere hos Chrisco i Køge”.

En video fra koncerten er lagt på Chrisco´s facebook, hvor de blandt andet skriver "Chrisco har i dag haft besøg af ”The FSU Band”, som gav os den dejligste syng-med-koncert, vi længe har oplevet. Vi er helt høje endnu, og vi går stadig og synger på sangene." Læs mere her (klik på video, på siden): 

https://www.facebook.com/Chrisco.dk/?epa=SEARCH_BOX

17. 01. 2020 - 12: 53

Vi er rigtig stolte af tilsynsrapporten fra Socialtilsynet 2019 – ”Det er socialtilsynets vurdering, at Faxe Sociale Udviklingscenter(FSU) i høj grad leverer en indsats, der er i overensstemmelse med servicelovens § 103 og 104”.

8. 01. 2020 - 11: 05

Den 19. december sluttede Faxe Sociale Udviklingscenter året 2019 af med fællessang og festlig julestemning på Faxe Kollegiet.

Tak til alle for et rigtig godt år og vi ser frem til et spændende 2020.

Pakkekalender, FSU, SEAS NVE
3. 12. 2019 - 12: 22
FSU leverer julegaver til årets pakkekalender hos SEAS-NVE

Julestemningen har været i gang et stykke tid og hele huset har summet af travlhed for at være klar til 1. december – I køkkenet er der bl.a. blevet bagt kager, trillet dadelkugler og syltet rødbeder,  Medie har designet julekort og Musik har bidraget med sang – Indpakningen er en stor del af gaven og behøvede  ikke at koste en formue, derfor har vi gjort gaverne personlige ved at skrive små hilsner og dekorere dem med bånd og sløjfer. Vi arbejder med bæredygtighed bl.a genbrug og derfor har vi  indpakket gaverne i gamle aviser fra vores venner i Hus Forbi.

7. 11. 2019 - 09: 25
En fantastisk dag/aften til Handicap Grand Prix i Slagelse.

Lørdag d. 26/10 2019  stillede ”The FSU Band” op igen med sangen ”Vi følges, du og jeg”.  Denne gang med et udvidet band, dannet på tværs af FSU, hvor der var forsanger musikere, backup-kor og endda en dirrigent.
Mellem 70 og 100 mennesker på tværs af FSU, lige fra væresteder til pårørende var taget afsted for at bakke op om bandet. Det kunne både høres og mærkes.

25. 10. 2019 - 09: 39
The FSU Band er: Camilla E, Nichlas, Peter L, Shellie, Carsten, Khalil, Aleksander, Schannie, Frank og Sanne, samt undervisere Maibritt og Kåre.

Hele FSU’s borgerband, The FSU Band, er efter utallige udfordrende, men også sjove timer i øvelokalet, så klar som de kan blive til det store melodi Grand prix. Vi glæder os til at bakke op om bandet, når borgere, elever og personaler, pakker busserne med bannere og flag og kører til Slagelse på Lørdag.